Contact

Meld u aan

Vertel ons meer

Uw aanmelding en uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zonder uw toestemming nooit gedeeld met derden.

Wilt u vaccinatie- of Post-Covidschade melden? Dan kunt u het beste onze speciale aanmeldformulieren gebruiken:
Klik hier voor het melden van vaccinatieschade.
Klik hier voor het melden van Post-Covidschade.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
LET OP: indien u vaccinatie- of Post-Covidschade wilt melden, verwijzen wij u naar de hierboven genoemde speciale aanmeldformulieren. Hierop staan specifieke vragen over de aard van uw klachten. Het is belangrijk dat u al deze vragen zo volledig mogelijk beantwoordt. Wij leggen uw casus voor aan medisch specialisten die ons helpen bij het in kaart brengen en categoriseren van de gemelde vaccinatieschade. Door het formulier in te vullen en te verzenden gaat u hiermee akkoord. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor het beoordelen en categoriseren van vaccinatieschade en Post-Covid slachtoffers door medische professionals. Uw gegevens kunnen te allen tijde vernietigd worden, indien u dat wenst.

Neem contact met ons op

Bent u gedupeerde van het coronabeleid van de Nederlandse overheid?

Heeft u, of een van uw naasten schade geleden door de lockdowns, de coronavaccinaties en/of andere maatregelen die tijdens de coronacrisis zijn ingevoerd? Stichting Coronaschade staat u graag bij.

 

U kunt zich aanmelden als gedupeerde door het onderstaande formulier in te vullen. Het is belangrijk dat u daarbij aangeeft wat voor soort schade u heeft geleden. Wij inventariseren en beoordelen alle aanmeldingen en bouwen hiermee verschillende dossiers en groepen gedupeerden op. Met deze dossiers gaan wij proberen om ruchtbaarheid te geven aan de geleden schade, hopen wij op termijn juridische procedures en collectieve schadeclaims op te starten en willen wij verschillende organisaties en belangengroepen verenigen en samenwerkingen opstarten. U moet er rekening mee houden dat dit proces tijd kost, dat wij niet alles tegelijk kunnen behandelen en dat we een lange, moeilijke weg zullen moeten bewandelen. Maar hoe meer mensen zich aansluiten en hun verhaal doen, hoe groter onze invloed en slagkracht wordt. Het delen van uw verhaal is dus heel belangrijk en wordt enorm gewaardeerd.

 

Uw aanmelding en uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zonder uw toestemming nooit gedeeld met derden. Wanneer wij met een dossier (juridische) stappen gaan ondernemen, of meer informatie nodig hebben nemen wij hierover contact met u op.

Om op de hoogte blijven van alles waar Stichting Coronaschade mee bezig is, kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere maand.